Restaurant De Eetkamer staat al jaren bekend als ‘kwalitatief hoogwaardig’. Dat geldt voor de gerechten op de kaart en op ‘het schoolbord’ boven de open keuken, maar ook voor de wijze waarop het personeel het de gasten naar de zin maakt. Dat gebeurt door een aantal ‘bekende’ gezichten, zowel aan tafel als in de keuken.
Afgelopen week werden drie personeelsleden door Restaurant De Eetkamer in het zonnetje gezet. Antoinette Spapens-Spierings (bediening), Aline Bertens en Rogier van Elderen (beiden keuken) werken twaalfeneenhalf jaar bij Restaurant De Eetkamer. Hen wachtte ’s avonds niet het werk in het restaurant aan de Tilburgseweg in Goirle maar een rit met een witte limousine naar Restaurant De Heer Kocken in Vught. In het sterrenetablissement (Michelin, een ster) werden Antoinette, Aline en Rogier heerlijk verwend en kregen ze van Tonny en Christel van Burk van De Eetkamer een mooi cadeau.