KO voor Paul van Korven

Huldiging Hans Spijkers en Sjef Blous, afscheid van Debby Winkelman en Paul van Korven

Koninklijke onderscheiding voor Paul van Korven
Bij zijn afscheid als lid van de vrijwillige brandweer is de heer P. van Korven (Paul) benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De Goirlese burgemeester, Machteld Rijsdorp, reikte de Koninklijke Onderscheiding uit op zaterdag 25 juni 2011 in de brandweerkazerne aan de Kerkstraat in Goirle, waar tijdens een feestelijke bijeenkomst afscheid van hem wordt genomen.
Paul van Korven kwam op 1 september 1986 bij de vrijwilliger brandweer en is dus bijna een kwart eeuw als vrijwillige brandweerman actief geweest. Hij wordt geprezen om zijn technische inzicht, zijn inzet en zijn inlevingsvermogen. Helaas bleek de brandweer voor hem niet langer te combineren met de drukte in zijn tweewielerspeciaalzaak.

De burgemeester nam ook afscheid van Debby Winkelman, een van de weinige vrouwelijke brandweerlieden. Zij moet om gezondheidsredenen afhaken. Zij is 12,5 jaar lid geweest van de brandweer Goirle.

Hans Spijkers werd gehuldigd omdat hij 25 jaar aan de brandweer is verbonden. Bloemen en een oorkonde waren er ook voor Sjef Blous, die twee jaar geleden al 25 jaar trouwe dienst bij de brandweer had. Er was niet eerder gelegenheid voor deenn huldiging.
De burgemeester speldt de K.O. op de revers van Paul van Korven De burgemeester speldt de K.O. op de revers van Paul van Korven
Mevrouw van Korven krijgt bloemen Mevrouw van Korven krijgt bloemen
Debby Winkelman zwaait naa 12,5 jaar af Debby Winkelman zwaait naa 12,5 jaar af
Mevrouw Spijkers krijgt bloemen omdat haar Hans Spijkers 25 jaar dient Mevrouw Spijkers krijgt bloemen omdat haar Hans Spijkers 25 jaar dient
Commandant Sasbout Korting huldigt Sjef Blous Commandant Sasbout Korting huldigt Sjef Blous